Jak spojit jehelníček a kapsář? Jednoduše...


Maminka má na stole, tedy na pracovním stole,
spoustu různých misek a krabiček na pomůcky. V jedné jsou špendlíky, v jiné jsou pro změnu zavírací špendlíky na patchwork, v tamté je směs korálků pro příležitostné a zcela spontánní zdobení výrobků. Jedna krabička skrývá drobné ústřižky, další o něco větší zbytky, v šuplíku jsou nůžky a řezače, v druhém šablony a pravítka. 

No jo, ale kam se poděly všechny ty drobnosti, které člověk bere do rukou každou chvíli? Jako například malé nůžky, se kterými se skvěle páře (:-D), oblíbená jehla s ne zrovna mikroskopickým ouškem, špulka bílé nitě, druky, kousek stužky, taky tužka a léky na bolavý žaludek, když se tvoření nevede? 




Na tyto nezbytnosti si maminka vyrobila slušivý kapsářek. A protože jsou kapsy vyplněné dutým vláknem, slouží zároveň jako jehelníčky. Jehly má maminka neustále navlečené, aby je mohla okamžitě použít.




Samotný kapsář je sestaven z jednotlivých částí, které jsou k sobě sešity. Je také opatřen zadní stranou a ozdobený kousky různých stužek a prýmků - zkrátka tím, co zbylo z větších projektů. Okraje jsou začištěné šikmým proužkem a v horní části je připevněno poutko na zavěšení :-) Další skvělý způsob, jak využít zbytky látek, no ne?


  

Chtěly byste si udělat taky takový kapsář? Tak pokud bude tento příspěvek alespoň 10-krát sdílený (pod příspěvkem máte patřičná tlačítka), budu vědět, že se vám líbí a vložíme návod ;-).

                                                                                                  -Linda-







Komentáře

Oblíbené příspěvky