I maličkosti potěší ......




 Člověk někdy vyzkouší nějakou novou techniku a najednou zjistí, že ani neví, jak výtvor použít. Nebo se nám naopak  nemusí něco podařit tak, jak jsme si představovaly. No, a co s tím?




Takovým případem jsou tyto bambulky. Původně měly viset na okraji jedné háčkované deky (však se jí taky dočkáte). Maminka ale usoudila, že se k dece nehodí, že nejsou dost baculaté (rozumějte, že jsou vypelichané) a že jsou šišaté (Nela se je pokoušela zastřihnout, tak stříhala a stříhala a stříhala... až to nešlo spravit). Takže je nakonec maminka nepoužila. 




 A jak se je pak snažila "uklidit", padl jí do oka prázdný svícen z Ikey, z jedné strany na vysoké svíčky, ze druhé na čajové. Tak zamotala dlouhé konce od bambulek a vložila je do svícnu. A tramtadá! Netradiční a útulná dekorace je na světě. Dokonce ladí s jednoduchou, patchworkovou dečkou, kterou jsme si v zimě ušily, aby nám   projasnila den. Jen tak mimochodem - je vyrobená  ze zbytků látek, jak jinak.




A pokud budete mít vyrobené aplikace do zásoby a volnou nástěnku, můžete si vytvořit obraz, který je možné kdykoli podle nálady a nápadu změnit. Stačí už jen pověsit...

                                                               -Linda-

Komentáře

Oblíbené příspěvky