Když se urodí...

Jednou maminka dostala chuť šít jahody. Popravdě řečeno, stále když vidí nějakou jahůdku, ať už patchworkovou nebo háčkovanou, má neodbytné nutkání si ji hned taky vyrobit. Tehdy se rozhodla pro jahodovou girlandu. A samozřejmě přidala další květy. Nové techniky a nápady se prostě musí okamžitě vyzkoušet. Však to určitě taky znáte. 


Ovšem pouze se šitím se maminka nespokojila. Jahody musely být vidět. A tak na zeď v ložnici přitloukla několik háčků a girlandu pověsila. Táhla se skoro přes celou zeď. A ta velká jahoda uprostřed dostala jméno Felýka Jachóda a rozhodně je důvod se jí bát... nebo mít k ní přinejmenším respekt. Na každého, kdo přes den zlobí, totiž v noci upustí velkou dávku svého džemu. (Ještě že pod ní spí nejčastěji neteře.)

Fakt, maminčině fantazii se meze nekladou.

                                                                                   -Linda-

PS: Většina girlandy nám už v ložnici nevisí. Jedné kamarádce se totiž velmi zalíbila jako dárek pro kamarádku, lépe řečeno, pro její malé miminko, do postýlky. Maminka totiž girlandu vyrobila z několika dílů spojených knoflíky, takže se daly podle potřeby a vkusu rozdělit. A tak nám už zbyla jen... Feliká Jachóda...

Komentáře

Oblíbené příspěvky